• stro laden
  • silagewagen
  • bollen rijden

Epps Biting Flytrap

Wegens beëindigen bepaalde bedrijfsactiviteiten:

 

Opruiming Epps Biting Flytrap!

De Epps Biting Flytrap is dazenval met de grootste capaciteit op de markt.  Deze oorspronkelijk uit Amerika afkomstige val vangt de dazen al voordat ze daadwerkelijk op hun denkbeeldige prooi gaan zitten.  Andere dazenvallen vangen hun prooi als de daas toevallig in de juiste richting wegvliegt van hun prooi.  

Epps_Biting_Fly_Trap_fixed-1.jpg

Hoe het werkt:

Voordat een daas daadwerkelijk op hun prooi gaat zitten, wil deze om de prooi heen vliegen.  De zwarte schermen in het midden vormen het "middel" van de prooi.  Wanneer de daas daar omheen wil vliegen, vliegt de daas tegen een doorzichtig deflectorscherm aan. Deze zijn schuin omlaag gericht, waardoor de daas gedwongen in een bak met zeepsop komt en verdrinkt.  Het is zeer belangrijk om een klein beetje afwasmiddel aan het water toe te voegen en niet alleen water in de bakken te doen.  Door het afwasmiddel verdwijnt de oppervlaktespanning van het water en heeft de daas geen kans meer om te ontsnappen.

Ook als de daas zich op het laatste moment nog bedenkt, wordt deze alsnog in zijn vlucht gevangen!

De vangbakken zijn eenvoudig schoon te houden door het meegeleverde schepnetje en d.m.v. een aftapplug.

 

Normale prijs € 225,00 NU VOOR € 100,00 excl. btw

 

De val wordt geleverd zonder de benodigde bevestigingspalen.  Hiervoor kunnen T-palen (213cm) of 3/4" steigerbuizen gebruikt worden.

 

1230067_240036482811679_1945601338_n.jpg

Nog 1 mobiele versie beschikbaar!  Deze gemakkelijk te verplaatsten, maar heeft maar 1 vangbak waardoor de capaciteit kleiner is.

Voor uitgebreide informatie kijk op de facebook -pagina van Horseline Products of op de website van de Australische dealer